Собна врата
Модел ЦПЛ Ацтеко О3

Изработена од 2 слоја облоги со што се добива 3D изглед.
Со вградени мат стакла.
Рачно финално склопена.
Заоблена каса и первази.
Потекло – Македонија.

18.050 (Во цената не е вклучена рачка)

Во цената е вклучена монтажа на спремен отвор и каса до 18цм:


Доплата:

За каса од 20цм до 25цм: 615ден.

За каса од 26цм до 30цм: 1.230ден.

За каса од 32цм до 35цм (дводелна): 1.845ден.

За каса од 36цм до 50цм (дводелна): 2.460ден.