Собна врата
Модел ЦПЛ Ламинирана Бела Т2

3D панели на крило изработено од по два дупли панели МДФ од две страни.
6мм + 4мм од една страна и 6мм + 4мм од друга страна.
На подлога 6мм се додадени парчиња со дебелина 4мм кои му даваат 3D изглед на крилото.
Рачно финално склопена.
Заоблена каса и первази.
Потекло – Македонија.

11.960 за каса до 18цм. (Во цената не е вклучена монтажа и рачка)

Доплата:

За каса од 20цм до 25цм: 615ден.

За каса од 26цм до 30цм: 1.230ден.

За каса од 32цм до 35цм (дводелна): 1.845ден.

За каса од 36цм до 50цм (дводелна): 2.460ден.