Виџет позиција: blindor-vrata-za-kuka

П 50 Орев Т-2 со два стакларника

 • Изолација: Тервол
 • Надворешна заштита: Обложена со медијапан
 • Сигурноснa брава: Италијанска
 • Цилиндар: Securemme K2
 • Додатна брава: Не
 • Потекло: ЕУ

49.850

П 50 Бела Т-2 со еден стакларник

 • Изолација: Тервол
 • Надворешна заштита: Обложена со медијапан
 • Сигурноснa брава: Италијанска
 • Цилиндар: Securemme K2
 • Додатна брава: Не
 • Потекло: ЕУ

43.850