Виџет позиција: elektra-f52e

Електра

  • Изолација: Тервол
  • Надворешна заштита: Обложена со медијапан
  • Сигурноснa брава: Италијанска
  • Цилиндар: Dom Titan
  • Додатна брава: Да
  • Потекло: ЕУ

36.290

(цена без каса опшивка)