ГАРАЖНИ ВРАТИ

Гаражни врати


Се произведуваат од алуминиумска ламела со полиуретанска исполна со високи показатели на звучна и топлинска изолација. Се отвораат тивко и лесно со помош на моторен погон со далечинско управување или со курбла за рачно отварање при хавариски режим. Имаат 10 години гаранција за материјалот 2 години на моторот (во гаранцијата не влегуваат пластичите држачи за ламелите).

Цена на некои димензии:

– 3500х3000 61.440 ден.

– 3000х2500 47.730 ден.

– 2500х2200 40.280 ден.

*Во цената е вклучена курбла и два далечински.