Сигурносна блиндор врата
П 2.1 ХХ

Изолација: Тервол
Надворешна заштита: Обложена со медијапан
Сигурноснa брава: Скриена електронска брава
управувана со телефон и со сигурносна картичка. Нема механичка брава
Вграден Аларм
Вграден автомат за затворање
Декоративни внатрешни лајсни
Т-2 8мм мдф облоги

Потекло: ЕУ

77.500

Дополнителни опции:

Каса опшивка: 4.300ден.