Сигурносна блиндор врата
П 40 Венге

Изолација: Тервол
Надворешна заштита: Обложена со медијапан
Сигурноснa брава: Италијанска од брендот Dom-cr
Цилиндар: Securemme evo K-64
Декоративни внатрешни лајсни
Додатна брава: Да
Потекло: ЕУ

24.850

Дополнителни опции:

Декоративна каса: 4.300ден.

Т2 панел: 600ден. од страна.

Цилиндар од повисока класа Dom Diamant 12.200 ден.

Цилиндар од повисока класа Dom Saturn 4.200 ден.