Сигурносна блиндор врата
МХ1 Б2019 ФА ПВЦ прозор 95см

Изолација: Полиуретан
Надворешна заштита: Пвц фолија
Сигурноснa брава: Кодирана брава
Додатна брава: Не
Потекло: Кина

25.170

(цена со вклучена монтажа на спремен отвор )