ПВЦ СТОЛАРИЈА

Профил Trocal

TROCAL (произведен во Германија) се смета за пионер во областа на пвц прозори кој започна со сериско производство пред повеќе од 50 години. Од тогаш, write my essay cheap TROCAL важи за водечки иноватор во пвц технологијата.

Оков Winkhaus

Оков на Winkhaus од високата класа Autopilot (произведен во Германија). Оковот е најзначајната карика во долговечното правилно функционирање на прозорот, кое го гарантира 160 годишното искуство на Германскиот бренд Winkhaus.

Трослоен стаклопакет со нискоемисиони стакла

Стаклопакет произведени од Guardian-Американска компанија за производство на нискоемисиони стакла со свои фабрики во 25 земји во светот. professional editing Исполна помеѓу стакла Аргон кој додатно ја зголемува топлинската изолација на стаклопакетот.

Greenline

Симболот ја претставува новата генерација на ПВЦ профили без олово (отрвовен метал) како стабилизатор.

Гаранција

10 години за профил, 5 години за оков и 5 години за стаклопакет.