РОЛО ЗАВЕСИ ДЕН И НОЌ

РОЛО ЗАВЕСИ ДЕН И НОЌ


Овој тип на завеси се проектирани така што да комбинираат два вида на материја-транспарентна, која пропушта светлина и непропустлива, која обезбедува заштита од светлина и приватност преку денот – така може да избирате дали да уживате на глетката низ прозорот или на приватноста во Вашиот дом, за која што допринесуваат завесите. Елегантни и стилски овој тип на завеси се добар завршеток на Вашиот ентериер, соодветно Ви нудатголем избор од модели, бои и материјали.

ДЕН И НОЌ МОТИВИ

Роло завеса со кутија. Дозволува изработка на роло завеса ден и ноќ со димензии 220см ширина и 280см висина. Се предлага само во бела боја и може да се монтира на зид или таван при поголеми димензии. Има двоен тег кој дозволува затегнување на платното и при поголеми димензии. Елегантни и стилски платна кои допринесуваат за ефектот Ден и ноќ.

ДЕН И НОЌ ЕЛЕГАНТ

Се користи за монтажа на крила со двоосово отварање; комплетот се предлага во 6 бои: бела, кафеава 8014, златен даб, орев, планински бор, махагон. Водилките дозволуваат монтажа на стаклодржач со заоблена форма. Елегантни и стилски платна кои допринесуваат за ефектот Ден и ноќ.

ДЕН И НОЌ КЛАСИК

Се користи за монтажа на таван, ѕид или прозор. Стилска и елегантна, создава неповторливо чувство на мека светлина во просторијата.

ДЕН И НОЌ МИНИ

Има можност за изработка со механизми Мини (вклучува терминал, осовина и јаже за задвижување) и Стандард (дополнително – профил во кој што е скриена осовината).

МОДЕЛ ФАНТАЗИЈА

Елегантни и стилски платна по последните тенденции на внатрешното уредување. Погодни за монтажа на таван, ѕид или прозор. Обезбедуваат од делумно до потполно затемнување (ефект „Ден и ноќ”).

ФАНТАЗИЈА СТАНДАРТ

Модел без кутија.

ФАНТАЗИЈА ПРЕСТИЖ

Модел со кутија.