Собна врата
Модел фарбана K-30

Костурот на крилото е од медијапан со дебелина 32мм.
Појачување на брави и шарки на кој се поставени медијапански панели 4мм.
Панелите се исфарбани со заштитна, основна и завршна полиуретанска фарба во бела боја.
Дебелината на крилото е 40мм.
Фарбана со полиуретанска фарба.

9.460 за каса до 18цм. (Во цената не е вклучена монтажа и рачка)

Доплата:

За каса од 20цм до 25цм: 615ден.

За каса од 26цм до 30цм: 1.230ден.

За каса од 32цм до 35цм (дводелна): 1.845ден.

За каса од 36цм до 50цм (дводелна): 2.460ден.