Сигурносна блиндор врата
Стандард Венге К-32

Изолација: Тервол
Надворешна заштита: Обложена со медијапан
Сигурноснa брава: Италијанска од брендот Dom-cr
Цилиндар: Securemme K-22
Додатна брава: Да
Потекло: ЕУ

23.850

(основна цена со вклучена монтажа на спремен отвор )


Дополнителни опции:

Декоративна каса: 4.850ден.

Декоративни лајсни од внатре: 1.500ден.

Резба на панел: 500ден.од страна

Т2 панел: 1.300ден.од страна

Цилиндар од повисока класа Securemme evo K-64 1.400 ден.