Сигурносна блиндор врата
Стандард Венге

Изолација: Тервол
Надворешна заштита: Обложена со медијапан
Сигурноснa брава: од брендот DAF
Цилиндар: AGB 5000 PS
Додатна брава: Да
Потекло: ЕУ

25.350

(основна цена со вклучена монтажа на спремен отвор )


Дополнителни опции:

Декоративна каса: 5.350ден.

Декоративни лајсни од внатре: 1.500ден.

Резба на панел: 500ден.од страна

Т2 панел: 1.300ден.од страна

Цилиндар од повисока класа ISEO R7 1.000 ден.