Костурот на крилото е од медијапан кој е обложен со ЦПЛ фолија. ЦПЛ фолијата има повеќе слоеви со голема густина и одлична флексибилност. Најчесто оваа фолија се користи при изработка на врати,кујни,работни маси бидејќи е отпорна на гребнатини и на влага, а притоа има изглед на природен фурнир. За каса од 20цм до 25цм се доплаќа 615 денари,за каса од 26цм до 30цм се доплаќа 1230ден, за каса од 32цм до 35цм (дводелна) се доплаќа 1845ден, за каса од 36цм до 50цм (дводелна) се доплаќа 2460ден.