ЗАСТАКЛУВАЊЕ НА БАЛКОНИ


Застаклување на балкони


Иновативно решение за екстериерот на вашиот дом. Се користи закалено стакло од 8-12 мм, безпрофилно отварање по вертикала , вклучува алуминиумски профили кои се лизгаат по шина. Дозволува собирање на лева или десна страна или на средината. Со користење на овој тип на систем за застаклување добивате максимално пропуштање на светлина во просторијата