Собна врата
Модел ЦПЛ Јасен Масив P1

3D панели на крило изработено од по два дупли панели МДФ од две страни.
6мм + 6мм од една страна и 6мм + 6мм од друга страна.
Исполна иверка.
На подлога 6мм се додадени парчиња со дебелина 6мм кои му даваат 3D изглед на крилото.
Рачно финално склопена.
Заоблена каса и первази.
Потекло – Македонија.

17.050 (Во цената не е вклучена рачка)

Во цената е вклучена монтажа на спремен отвор и каса до 18цм:


Доплата:

За каса од 20цм до 25цм: 900ден.

За каса од 26цм до 30цм: 1.800ден.

За каса од 32цм до 35цм (дводелна): 2.400ден.

За каса од 36цм до 50цм (дводелна): 2.800ден.