Собна врата
Модел ЦПЛ Љубљана Т2

3D панели на крило изработено од по два дупли панели МДФ од две страни.
6мм + 4мм од една страна и 6мм + 4мм од друга страна.
На подлога 6мм се додадени парчиња со дебелина 4мм кои му даваат 3D изглед на крилото.
Рачно финално склопена.
Заоблена каса и первази.
Потекло – Македонија.

16.750 (Во цената не е вклучена рачка)

Во цената е вклучена монтажа на спремен отвор и каса до 18цм:


Доплата:

За каса од 20цм до 25цм: 900ден.

За каса од 26цм до 30цм: 1.800ден.

За каса од 32цм до 35цм (дводелна): 2.400ден.

За каса од 36цм до 50цм (дводелна): 2.800ден.