[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”][/siteorigin_widget]

3D панели на крило изработено од по два дупли панели МДФ од две страни.
6мм + 4мм од една страна и 6мм + 4мм од друга страна.
На подлога 6мм се додадени парчиња со дебелина 4мм кои му даваат 3D изглед на крилото.
Рачно финално склопена.
Заоблена каса и первази.
Потекло – Македонија.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”][/siteorigin_widget]