СИГУРНОСНИ ВРАТИ ОД ПРОГРАМАТА Паметни врата

Аларм

Иновативен систем на активна безбедност со вградена сирена за реакција при обиди за неовластено влегување кој во исто време праќа дојава до вашиот телефон.

Отклучување со мобилен телефон

Ги користи предностите и леснотијата на управување кои ги нуди мобилниот телефон.

Probox

Масивен механизам со дебелина 7,2мм кој го штити цилиндарот.

Регулаторни шарки во три насоки

3D подвижните шарки на вратата гарантираат прецизно регулирање на залепувањето на крилото кон касата .

Надворешна заштита – обложена со медијапан

Со декоративните панели со 8мм од двете страни од челичната врата да добиеме топол лик на дрво и истовремено ги подобруваме изолациските карактеристики на вратата.

Систем на клучење

Два независни системи на заклучување со вкупно 9 точки на клучење.

МОДЕЛИ НА СИГУРНОСНИ ВРАТИ ОД ПРОГРАМАТА ЕЛЕКТРА

Виџет позиција: vrati-elektra