Сигурносна блиндор врата
МХ2 Б004 ФА ПВЦ прозор 120см

Изолација: Полиуретан
Надворешна заштита: Пвц фолија
Сигурноснa брава: Кодирана брава
Додатна брава: Не
Потекло: Кина

33.780

(цена со вклучена монтажа на спремен отвор )