Сигурносна блиндор врата
Стандард Венге К-32

Изолација: Тервол
Надворешна заштита: Обложена со медијапан
Сигурноснa брава: од брендот DAF
Цилиндар: AGB 5000 PS
Додатна брава: Да
Потекло: ЕУ

30.620

(основна цена со вклучена монтажа на спремен отвор, во цена вклучена резба на панели од две страни )


Дополнителни опции:

Декоративна каса: 5.730ден.

Декоративни лајсни од внатре: 1.500ден.

Резба на панел: 500ден.од страна

Т2 панел: 1.300ден.од страна

Цилиндар од повисока класа ISEO R7 1.000 ден.