Собна врата
Модел ЦПЛ Бела

Костурот на крилото е од медијапан со дебелина 32мм обложен со ЦПЛ фолија.
ЦПЛ фолијата има повеќе слоеви со голема густина и одлична флексибилност.
Појачување на брави и шарки на кој се поставени медијапански панели 4мм.
Дебелината на крилото е 40мм.
Потекло – Македонија.

13.600 (Во цената не е вклучена рачка)

Во цената е вклучена монтажа на спремен отвор и каса до 18цм:


Доплата:

За каса од 20цм до 25цм: 900ден.

За каса од 26цм до 30цм: 1.800ден.

За каса од 32цм до 35цм (дводелна): 2.400ден.

За каса од 36цм до 50цм (дводелна): 2.800ден.