Собна врата
Модел Храст

Костурот на крилото е исработен од сендвич од 4мм МДФ од две страни и исполна саќе обложен со декоративна фолија.
Заоблена каса изработена од високо квалитетен Австриски пресуван МДФ со дебелина 30мм која гарантира
беспрекорна стабилност и функционирање.
Појачување на брави и шарки на кој се поставени медијапански панели 4мм.
Дебелината на крилото е 40мм.
Потекло – Македонија.