Собна врата
Модел Јасен

Костурот на крилото е исработен од сендвич од 4мм МДФ од две страни и исполна саќе обложен со декоративна фолија.
Заоблена каса изработена од високо квалитетен Австриски пресуван МДФ со дебелина 30мм која гарантира
беспрекорна стабилност и функционирање.
Појачување на брави и шарки на кој се поставени медијапански панели 4мм.
Дебелината на крилото е 40мм.
Потекло – Македонија.

9.450 (Во цената не е вклучена рачка)

Во цената е вклучена монтажа на спремен отвор и каса до 18цм:


Доплата:

За каса од 20цм до 25цм: 615ден.

За каса од 26цм до 30цм: 1.230ден.

За каса од 32цм до 35цм (дводелна): 1.845ден.

За каса од 36цм до 50цм (дводелна): 2.460ден.