CPL Бела

17.050,00 ден
40мм заоблена каса
  • Сопствено производство, можност за изработка на нестандардни димензии
  • Италијански ЦПЛ ламинат
  • Цената е за каса која опфаќа ѕид до 18цм
  • Цената е за висина до 200цм
  • Цената е со вклучена испорака и монтажа
  • Во цената не е вклучена рачка
Prospera_Logo
Нашата платформа користи колачиња кои се неопходни за функционирање и овозможуваат подобро корисничко искуство.