Блиндор стандард

30.650,00 ден
  • Изолација: Тервол
  • Надворешна заштита: Обложена со медијапан
  • Сигурноснa брава: од брендот DAF
  • Цилиндар: AGB 5000 PS
  • Додатна брава: Да
  • Потекло: ЕУ
Prospera_Logo
Нашата платформа користи колачиња кои се неопходни за функционирање и овозможуваат подобро корисничко искуство.