Паметна врата 2.0

85.120,00 ден
 • Изолација: Тервол
 • Надворешна заштита: Обложена со медијапан
 • Сигурноснa брава: Скриена електронска брава
  управувана со телефон и со сигурносна картичка.
 • Додатна брава: Италијанска брава од брендот Dom-cr
 • Цилиндар: Dom titan – solid snake
 • Вграден Аларм
 • Т-2 8мм мдф облоги
 • Декоративни внатрешни лајсни
 • Потекло: ЕУ
Prospera_Logo
Нашата платформа користи колачиња кои се неопходни за функционирање и овозможуваат подобро корисничко искуство.