Електра

60.970,00 ден
  • Изолација: Тервол
  • Надворешна заштита: Обложена со медијапан
  • Сигурноснa брава: Скриена електронска брава
    управувана со сигурносна картичка.
  • Додатна брава: Италијанска брава од брендот Dom-cr
  • Цилиндер: Dom Titan – solid 10
  • Декоративни внатрешни лајсни
  • Т-2 8мм мдф облоги
  • Потекло: ЕУ
Prospera_Logo
Нашата платформа користи колачиња кои се неопходни за функционирање и овозможуваат подобро корисничко искуство.