Блиндор со светларник

Цена по барање
  • Изолација: Тервол
  • Надворешна заштита: Обложена со медијапан
  • Сигурноснa брава: Италијанска од брендот Dom-cr
  • Цилиндар: Securemme evo K-64
  • Декоративни внатрешни лајсни
  • Потекло: ЕУ
Prospera_Logo
Нашата платформа користи колачиња кои се неопходни за функционирање и овозможуваат подобро корисничко искуство.