Сигурносна блиндор врата
Електра

Изолација: Тервол
Надворешна заштита: Обложена со медијапан
Сигурноснa брава: Скриена електронска брава
управувана со сигурносна картичка.
Додатна брава: Италијанска брава од брендот Dom-cr
Цилиндер: Dom Titan – solid 10
Декоративни внатрешни лајсни
Т-2 8мм мдф облоги

Потекло: ЕУ

48.670

(во цена вклучена монтажа на спремен отвор )


Дополнителни опции:

Декоративна каса: 5.730ден.

Цилиндар од повисока класа Dom Diamant 14.400 ден.

Цилиндар од повисока класа Dom Saturn 4.900 ден.